Vevőszolgálat elérhetőségei: 

+36706748766 | info@preczy.hu

Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc ásvány karkötő
3 790 Ft

Eper kvarc ásvány karkötő

Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc ásvány karkötő
Eper kvarc golyókból fűzött gumis karkötő.

Amit az eperkvarcról érdemes tudnod: Az eperkvarc, avagy másképpen cseresznyekvarc a hegyikristály egyik változata, amely magában hordozza a kristályok általános tulajdonságait (bővebben olvashat róla a hegyikristálynál). Színeinél fogva, amely nagyrészt rózsaszínes, néhol barnás esetleg fehérbe átmenő árnyalattal, legerőteljesebb hatást a szívcsakrához csatlakozva fejti ki. 

Lelki gyógyhatása: Az eperkvarc növeli a koncentrációs képességünket, kitűnő választás a tanulás hatékonyabbá tételéhez. Növeli a szeretet irányi igényünket, illetve a szeretni tudásunkat. Fokozza a szerelmi vágyat és segít harmonikusabbá tenni szerelmi viszonyunkat. Segítségével felismerhetjük belső igényeinket és megtanulhatjuk integrálni azokat. Ez javítja életminőségünket, és fokozza életörömünket. Enyhíti a szorongást. 

Testi gyógyhatás:  Erősíti az immunrendszert, még a fertőzés kezdeti szakaszában képes megakadályozni a betegség kitörését. Szabályozza a vérkeringést. 

Csillagjegyei: Mérleg 

Csakrái: Szívcsakra 

Nikkelmentes, egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!
Szállítási költség
3 790 Ft
Részletek
Karkötő hossza: 17 cm.
Adatok
Cikkszám
RNRH-8756-RM-17
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek