Vevőszolgálat elérhetőségei: 

+36706748766 | info@preczy.hu

Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló
1 490 Ft

Unakit lógós fülbevaló

Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló
Unakit lógós fülbevaló.

Amit az unakitról tudnod érdemes: Az epidot, más néven unakit kristály elősegíti fontos döntéseink hosszú távú következményeinek objektív mérlegelését. Harmonizálja érzelmi kapcsolatainkat. Párkapcsolaton belül önzetlen megközelítést tesz lehetővé. Szülő-gyermek kapcsolatban elsimítja a generációs ellentéteket. Baráti kapcsolatokban felszínre hozza az őszinteség igényét. Felfedi saját és embertársaink rejtett belső értékeit. Irányt mutat belső vívódásaink megoldása felé. Távol tartja a tudatos fekete mágiát és az átkok nagy részét. Legyengíti és eltéríti a gonosz, ártó szándékot, bárhonnan is közelítsen felénk.

Lelki hatás: Az epidot kristály segít elfogadni testi-lelki hibáinkat, fogyatékosságunkat.

Testi gyógyhatás: Az epidot kristály felerősíti az agyféltekék kommunikációját, ez által előhozza, kézzelfoghatóvá teszi a spirituális képességeket.

Csillagjegye: Ikrek

Csakrája: Szívcsakra

Nikkelmentes, egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.

 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!
1 490 Ft
Adatok
Cikkszám
RNRH-9183-PK
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek