Vevőszolgálat elérhetőségei: 

+36706748766 | info@preczy.hu

Hógolyó jáde ásvány karkötő
Hógolyó jáde ásvány karkötő
2 490 Ft

Hógolyó jáde ásvány karkötő

Hógolyó jáde ásvány karkötő
Hógolyó jáde ásvány karkötő
Hógolyó jáde ásvány karkötő
Hógolyó jáde ásvány karkötő
Hógolyó jáde ásvány karkötő
Hógolyó jáde ásvány karkötő
8 mm-es jáde ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Amit a jádéről érdemes tudnod: A Jáde egy gyűjtőcsoportja a kövek egy fajtájának. A zöld kínai jáde az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb a csoporton belül, amelyik hazájában Kínában nemzeti kőnek számít.

Lelki gyógyhatás: A zöld szín általános nyugtató hatással bír. Igaz ez a jádéra is, mivel csökkenti az agressziót, segít a hangulatingadozások leküzdésében, belső békét közvetít. Több örömmel és életkedvvel ajándékoz meg minket. Növeli a bennünk lévő szeretetet, a harmónia iránti igényünket.

Testi gyógyhatás: A zöld jáde segít a vese, lép és bélrendszeri fájdalmaknál, betegségeknél. Szabályozza a szervezet sav-bázis egyensúlyát, illetve vízháztartását is, mivel pozitív hatással bír a vese, húgyhólyag működésére is. Méregtelenítő hatású, segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében.

Hozzárendelt mágikus hatás: Növeli használójának tudatosságát és hosszú, egészséges élettel ajándékozza meg. A kínaiak a jádét a legfőbb erények megtestesítőjének tartják: bölcsesség, bátorság, irgalmasság és szerénység szimbóluma.

Csillagjegyei: Mérleg, Halak, Rák

Csakrái: Szakrális csakra, Napfonatcsakra, Szívcsakra

Nikkelmetes, egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.


 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!
Méret
20
2 490 Ft
Részletek
A karkötő hossza: 20 cm.
Adatok
Cikkszám
RNRH-1349-RM-20
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek